Sabina Ioja

presedinte Rotary Club Bistrita Nosa 2019 - 2020

Bine ați venit la Clubul Rotary Bistrița-Nosa

Rotary Club Bistriţa Nosa este o organizaţie nonguvernamentală care alături de cele 124 cluburi din Districtul 2241 România – Republica Moldova şi cele peste 12.000 de pe întreg globul este formată din oameni reprezentativi pentru comunităţile în care trăiesc. Rotary promovează idealul de a servi binele public în profesie şi în societate.

Clubul Rotary Bistrita Nosa a fost infiintat in iunie 2008 si numara in prezent 33 de membri alesi din diferite domenii de activitate, dupa criteriile promovate de Cluburile Rotary.

site-ul vechi al Rotary Club Bistrita Nosa: www.rcbistritanosa.ro

site-ul Rotary 2241 Romania & Moldova: www.rotary2241.org

site-ul Rotary international: www.rotary.org

Împreună pentru sănătate!
END COVID-19

Având în vedere contextul răspândirii noului coronavirus în comunitățile noastre, precum și nevoia de a proteja personalul din linia I al Spitalului Județean de Urgență în lupta împotriva contaminării cu noul COVID-19, Clubul Rotary Bistrița Nosa a închiriat hotelul Krone.

Este vorba despre un parteneriat cu Consiliul Județean Bistrița-Năsăud și Spitalul Județean de Urgență Bistrița.

În cadrul acestui demers, Rotary Club Bistrița Nosa a închiriat și pune la dispoziția personalului medical din spital – cu titlu gratuit – Hotelul Krone situat în apropierea spitalului.

Pentru donatii in sprijinirea acestui proiect puteti accesa pagina Donatii END COVID-19 sau puteti dona prin transfer bancar in contul de proiect cu urmatoarele date:

ASOCIAȚIA ROTARY CLUB BISTRITA NOSA

sediul în Bistrita, Bd. Republicii, nr. 53, jud. Bistrita-Nasaud, CIF 24519103

cont bancar RO42 BTRL RONC RT00 L956 630A – deschis la Banca Transilvania

Va multumim pentru implicare!