• Follow Us

1.Termeni generali – Definitii
Prezentul document continand termenii si conditiile de utilizare ale site-ului https://bistritanosa.ro (denumit in continuare “Termeni si Conditii”) stabileste care sunt conditiile in care orice persoana poate vizita ori accesa site-ul https://bistritanosa.ro, ori poate utiliza in orice mod serviciile sau produsele oferite sau comercializate prin intermediul Site-ului.In intelesul Termenilor si Conditiilor:

Site – inseamna in continuare site-ul de internet https://bistritanosa.ro
Produse și Servicii – orice produs sau serviciu menționat în Comandă (produse, servicii de donații, contribuții la proiectele asociatiei)

Comanda – un document electronic ce intervine ca formă de comunicare între asociație si utilizator prin care acesta din urmă iși exprimă intenția de a achiziționa anumite Produse și/sau Servicii și să facă plata acestora.
Utilizatorul – inseamna in continuare orice persoana care viziteaza sau acceseaza Site-ul, care isi creaza cont pe Site sau care doreste sa utilizeze in orice mod sau utilizeaza efectiv Serviciul.
Beneficiar – ASOCIATIA ROTARY CLUB BISTRITA NOSA, CIF 24519103, Bistrita, str. Bd. Republicii, nr. 53, jud. Bistrita-Nasaud
Contract – O Comanda confirmată de catre Utilizator, prin care este de acord să acceseze, sa achiziționeze, să primească și să facă plata Produselor și/sau Serviciilor oferite de catre Asociație.
Curier – orice persoana de drept public sau privat care presteaza servicii de curierat rapid.

2.Comanda Prin finalizarea Comenzii Cumpăratorul consimte că toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumpărare/donatie, etc., sunt corecte, complete și adevărate la data plasării Comenzii.

Prin finalizarea Comenzii, Utilizatorul se declară de-acord ca un reprezentant https://bistritanosa.ro sa îl contacteze prin orice mijloc disponibil convenit de către Părți (e-mail/telefon) pentru confirmarea personală a Comenzii.

https://bistritanosa.ro poate refuza o Comandă în urma unei notificări prealabile adresate Utilizatorului, fără a exista obligații între părți și fără ca o parte sa poată pretinde daune, pentru următoarele situații:

 • eșuarea / invalidarea tranzacției online;
 • neacceptarea de catre banca emitentă a cardului Utilizatorului / a tranzacției;
 • date incomplete sau incorecte ale Utilizatorului;
 • livrari consecutiv eșuate;
 • alte motive obiective: în cazul în care nu garantează ca modul de plată este valid și că nu este obținut printr-o metodă frauduloasă sau există suspiciuni cu privire la modalitatea de plată.

Contractul se consideră încheiat între Utilizator și https://bistritanosa.ro in imomentul primirii de către Utilizator de la https://bistritanosa.ro prin intermediul postei electronice sau SMS a notificarii de expediere a Comenzii.

În cazul în care un Bun și/sau Serviciu comandat de catre Utilizator nu poate fi livrat de către https://bistritanosa.ro, ne obligăm să informăm Utilizatorul asupra acestui fapt și sa returnăm în contul Utilizatorului contravaloarea Bunului și/sau Serviciului, în termen de maxim 14 zile de la data la care https://bistritanosa.ro a luat la cunoștința acest fapt sau de la data la care Utilizatorul și-a exprimat în mod expres intenția de reziliere a Contractului.

3. Livrare

Asociația se obligă să livreze produsele în sistem de curierat door-to-door către Utilizator. Asociația va asigura ambalarea corespunzatoare a produselor și va asigura transmiterea documentelor însoțitoare.

4. Înregistrarea

Pentru crearea unui cont pe site-ul https://bistritanosa.ro, Utilizatorul este obligat să folosească o adresă de e-mail validă. https://bistritanosa.ro poate refuza cererea de înregistrare a Utilizatorului în situațiile în care constată că acesta a utilizat informații neconforme cu realitatea sau folosește serviciile într-un mod neconform cu uzanțele normale.

5. Metode de plata

Produsele si serviciile oferite de https://bistritanosa.ro se pot efectua prin card de credit/debit sau transfer bancar/ordin de plata. Daca ati selectat card de credit/debit ca metoda de plata, este necesar sa completati un formular cu datele despre acesta. Daca tranzactia prin card a fost reusita, urmatorul ecran va multumeste pentru comanda pe site-ul nostru si va ofera informatiile relevante pentru comanda. Serviciile/produsele oferite pe acest website pot fi plătite online prin intermediul serviciilor de plati on-line e-commerce oferite de http://www.mobilpay.ro

Riscurile asociate unei plati on-line sunt:

 • Datele personale introduse de dumneavoastra pentru completarea comenzii sa intre in posesia unor terte parti si sa fie abuziv folosite. ASOCIATIA ROTARY CLUB ORADEA 1113 protejează informaţiile contului dvs. de accesarea, utilizarea sau dezvăluirea neautorizată. Trebuie să introduceţi numele de utilizator şi parola de fiecare dată când doriţi accesarea informaţiei din contul dvs. sau pentru a opera tranzacţiile online. Niciodată să nu oferiţi detaliile contului dvs. altei persoane. Dacă sunteţi îngrijorat că parola dvs. a fost compromisă, o puteţi schimba în orice moment doriţi, de îndată ce aţi accesat contul. Accesarea contului dvs., detaliile personale şi toate tranzactiile sunt protejate prin tehnologia 3D Secure, o tehnologie de autentificare care foloseste criptarea oferita de Secure Sockets Layer (SSL).
 • Datele dumneavoastra in cazul platilor prin card bancar – numar de card, data expirarii, etc. – sa intre in posesia unor terte parti si sa fie abuziv folosite. In cazul sistemului “3-D Secure” aplicat de catre http://www.mobilpay.ro/ plata cu carduri Visa sau MasterCard, nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici-un moment de timp, pe serverele noastre, acestea fiind direct introduse pe platforma de plati a http://www.mobilpay.ro/ dupa caz. In plus, in cazul in care cardul dumneavoastra a fost emis de catre o banca certificata in sistemul “3-D Secure”, autorizarea tranzactiei se face doar dupa autentificarea dumneavoastra in acest sistem – introducerea unui cod/parola secreta stiuta numai de dumneavoastra , similar codului PIN la tranzactiile de la ATM. Cititi “Verified by Visa” si “SecureCode” pentru detalii complete legate de sistemul “3-D Secure”.
 • Serviciul de acceptare la plata a cardurilor presupune plata, de catre Banca Acceptatoare, a unor comisioane catre Banca Emitenta a cardurilor. Aceste comisioane, precum si regulile de acceptare la plata a cardurilor, pot fi consultate pe site-urile urmatoare:
  MasterCard: http://www.mastercard.com/ro/merchant/index.html
  Visa: http://www.visaeurope.com/aboutvisa/overview/fees/main.jsp

 

6. Reclamații

Echipa https://bistritanosa.ro face eforturi pentru a se asigura că produsele livrate și serviciile oferite sunt de cea mai înaltă calitate. Totuși, dacă există probleme cu produsele/serviciile comandate, vă rugăm să ne contactați pe email la adresa: contact@bistritanosa.ro

7. Securitate

Daca utilizati Site-ul sunteti raspunzator pentru asigurarea confidentialitatii datelor privitoare la contul dumneavoastra de acces, cum ar fi numele de utilizator si parola si sunteti de acord sa va asumati intreaga responsabilitate pentru activitatile/actiunile desfasurate pe Site cu contul si parola dumneavoastra. In cazul in care suspectati ca, din diverse motive imputabile sau nu dumneavoastra, confidentialitatea acestor date de acces a fost compromisa, veti notifica imediat ASOCIATIA ROTARY CLUB ORADEA 1113. Efectuarea de operatiuni neautorizate asupra acestui site si tentativa de efectuare a acestora, incluzand fara a se limita la: utilizarea abuziva, utilizarea frauduloasa, accesul neautorizat, modificarea, copierea de informatii in vederea comercializarii lor, blocarea accesului, samd, vor fi pedepsite conform legii.

 1. Minori ASOCIATIA ROTARY CLUB ORADEA 1113 nu vinde produse si/sau servicii care sa fie cumparate de catre minori. ASOCIATIA ROTARY CLUB BISTRITA NOSA poate vinde sau incasa contravaloarea unor servicii destinate minorilor, dar achizitionate de catre un adult. Drepturile asupra continutului Site-ului Continutul paginilor website-ului https://bistritanosa.ro este protejat de legile dreptului de autor. Toate drepturile sunt rezervate ASOCIATIA ROTARY CLUB BISTRITA NOSA
 2. Nota de informare privind protectia datelor personale
  Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice ASOCIATIA ROTARY CLUB BISTRITA NOSA are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.
  ASOCIATIA ROTARY CLUB BISTRITA NOSA poate colecta de la dumneavoastra date cu caracter personal dar numai cu acordul dumneavoastra si daca ni le furnizati voluntar.

Formularul de inregistrare prezentat pe site-ul https://bistritanosa.ro cere informatii prin care puteti fi identificat sau prin care va putem contacta. Folosim datele cu caracter personal colectate in urmatoarele scopuri:
-pentru a ne asigura ca pagina de web este relevanta nevoilor dumneavoastra.
-pentru a livra servicii precum oferte de pret, confirmarea comenzilor.
-pentru a ne ajuta sa cream si sa publicam continutul cel mai relevant pentru dvs.
-pentru a asigura accesul la sectiuni cu acces limitat ale site-ului (comenzi, rezervari, plati online etc.)
Atunci cand suntem solicitati sa furnizam date cu caracter personal sau ni se permite acest lucru, vor fi dezvaluite doar acele date necesare indeplinirii obiectului solicitarii. ASOCIATIA ROTARY CLUB ORADEA 1113 nu vinde, schimba sau inchiriaza date cu caracter personal catre terti.

 1. Utilizarea datelor statistice si datelor anonime
  ASOCIATIA ROTARY CLUB BISTRITA NOSA poate folosi datele statistice sau datele anonime rezultate in urma prelucrarii in calitatea sa de operator in urmatoarele scopuri:
  – realizarii de analize/rapoarte;
  – realizarii de informari;
  – publicarii, promovarii, ofertarii produselor/serviciilor oferite de catre ASOCIATIA ROTARY CLUB BISTRITA NOSA.

Neacceptarea acestor Termeni si Conditii ori a oricarei prevederi din acestia, dupa cum sunt formulati in prezentul act, atrage obligatia Utilizatorului de a inceta de indata accesarea Site-ului; accesarea sau vizitarea in continuare a Site-ului, a oricarei pagini din acesta si / sau utilizarea Serviciului, precum si a oricarei componente a acestora constituie o acceptare in intregime si neconditionata a Termenilor si Conditiilor si a oricarei prevederi din acestia.

ASOCIATIA ROTARY CLUB BISTRITA NOSA, in calitate de autor/proprietar/administrator al website-ului https://bistritanosa.ro isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui website, precum si Termenii si conditiile de utilizare, fara nici un fel de notificare prealabila. De aceea, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

Shopping cart